top of page
1.png

Telefonisch Consult

Zit jou kind niet lekker in zijn/haar vel en overweeg je kindercoaching? Dan wil je misschien eerst even met mij sparren om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Daarom beginnen we altijd met een telefonisch consult. Grote vragen of kleine twijfels, ik bespreek ze graag met je.

Een telefonisch consult duurt 30 minuten en is gratis

2.png

Intake

Voordat jullie kind in mijn praktijk komt heb ik een intakegesprek met jullie als ouders, zodat wij samen het plan van aanpak kunnen bespreken. Jullie ontvangen voordat de intake plaatsvindt per e-mail een vragenlijst. Op deze manier kan ik vooraf met jullie meedenken en gericht tips geven. Want, iedere opvoedsituatie is anders en jullie kind is natuurlijk uniek! Na de intake met ouder(s) vinden de kindsessies plaats. Die zijn voor jullie kind alleen, tenzij anders wordt aangegeven door mij of jullie kind.

 

Een intake duurt 50 minuten kost €35,-. 

3.png

Kindsessie

Met behulp van spel, verhalen, fantasie en creativiteit help ik jouw kind zijn of haar eigen gevoel te begrijpen. Vanuit hier gaan we op zoek naar een oplossing die uniek is voor ieder kind. Tijdens sessies van kortdurende psychosociale begeleiding leer ik kinderen dat een bepaald gevoel, bijvoorbeeld angst, iets is wat ze hebben en niet wat ze zelf zijn. Door er samen op spelenderwijs naar te kijken, erover te praten en ze te leren het gevoel los te zien van zichzelf, komen ze erachter dat zij de baas zijn over hun gevoel en dat ze hier invloed op hebben. Uiteraard met mijn steun en in een warme omgeving waar ze zich thuis voelen. 

Een kindsessie duurt 60 minuten en kost €35,-

4.png

Evaluatie

Na afronding van de kindsessies vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin ik de conclusies, bevindingen en adviezen bespreek met de ouders. 

Een evaluatie duurt 90 minuten en kost €50,-

bottom of page